Ben Bril Memorial

GROTE BELANGSTELLING BEN BRIL MEMORIAL

De komende Ben Bril Memorial lééft. Dat is vanzelfsprekend in de eerste plaats te danken aan het enthousiasme van de boksers om het grootste profboksgala van Nederland in het koninklijk theater Carré weer tot een groot succes te maken. Je merkt het aan alles, iedereen duidt op een belevenis. 

Kennelijk ook voor de toeschouwers want het gaat prima met de kaartverkoop nadat duidelijk werd wie er allemaal meedoen. Er is nu al geen loge meer in de verkoop.  De VIP-tafels gaan ook hard. Er zijn er nog slechts vijf in de aanbieding, van 2000 euro voor zes personen, om te netwerken voor het bedrijfsleven. 

Al met al blijkt dus overduidelijk dat het ambitieuze boksprogramma een schot in de roos is met twee Benelux-titelgevechten (Stephan Danyo vs Amaury Massenaux en Xavier Kohlen vs Anthony Loffet) en de grote krachtmeting voor de ongeslagen Willy Kyakonye tegen de Duitser Ai Kiydin. Kortom, maandag 21 oktober een datum om niet te vergeten. 

Voor de kaartverkoop gaat u naar www.carre.nl

Voor het laatste nieuws gaat u naar www.benbrilmemorial.nl

Om contact op te nemen voor bijvoorbeeld een VIP-tafel mailt u naar info@benbrilmemorial.

meer over de
ben bril memorial

Boek nu nog uw tickets voor ons aankomende boksgala in het Koninklijk Theater Carré op 21 oktober 2024 of bekijk ons avondvullende programma .