Ben Bril Memorial

OVER ONS

Editie 0

OVER DE BEN BRIL MEMORIAL

Het grootste profboksgala van Nederland

De Ben Bril Memorial is een jaarlijks terugkerend evenement ter nagedachtenis aan de legendarische Amsterdamse bokser Ben Bril, die in de jaren ’20 en ’30 van de vorige eeuw furore maakte in de bokswereld. In 1928 deed hij mee aan de Olympische Spelen in Amsterdam, de stad waarin hij werd geboren in 1912. Ook was Ben Bril in de jaren 50 en 60 één van de bekendste boksscheidsrechters ter wereld. In 2003 is hij overleden.

Het evenement brengt de top van de Nederlandse en internationale bokswereld samen en biedt een avondvullend programma met titelgevechten van hoog niveau.

Dit jaar is de 16e editie van de Ben Bril Memorial! 

Al jarenlang zien wij in het koninklijk theater Carré geweldige partijen en ook dit jaar belooft het weer een onvergetelijke avond te worden. Mis het niet en noteer maandag 21 oktober 2024 alvast in uw agenda!

Heeft u een vraag?

info@benbrilmemorial.nl

LOCATIE

Koninklijk theater carré Amsterdam

Carré is al meer dan 130 jaar een begrip in Nederland en staat vooral bekend om zijn prachtige theaterzalen. Jaarlijks trekt dit imposante gebouw duizenden bezoekers die komen genieten van de vele theater-, muziek- en cabaretvoorstellingen. Maar één keer per jaar wordt de zaal omgetoverd tot een boksring en is Carré het decor van het grootste profboksgala van Nederland: de Ben Bril Memorial.

Sinds 2007 wordt dit evenement georganiseerd in Carré en is het uitgegroeid tot een van de meest prestigieuze boksevenementen van Nederland.

De combinatie van de unieke ambiance van Carré en de absolute top van de Nederlandse en internationale bokswereld zorgt elk jaar voor een avondvullend programma vol spektakel en entertainment. Met Carré als decor is de Ben Bril Memorial niet alleen een avondje uit voor de boksliefhebber, maar ook voor iedereen die van cultuur en geschiedenis houdt.