Ben Bril Memorial

DE BESTE PROFS BOKSEN IN CARRÉ

Het crème de la crème van de Nederlandse profboksen heeft toegezegd acte de presence te geven op de Ben Bril Memorial maandag 16 oktober in het koninklijk theater Carré. De onderhandelingen met Benelux kampioen Xavier Kohlen, Artjom Kasparian, Wouter Djokic, Somay Bilal, Gino de Fonseca en Bas Oosterweghel, die dagelijks in Spanje trainen, zijn geopend. Sterkere profs lopen er niet rond in ons land en met allen is duidelijk afgesproken dat het contracteren van ,omvallers’, zoals te gemakkelijke tegenstanders in het jargon worden genoemd, geen optie is. Iedereen moet dus aan de bak, De vijftiende Ben Bril Memorial begint weer in de steigers te staan en het avondvullende programma belooft een sensatie te worden. Vergeet dus niet maandag 16 oktober in uw agenda te zetten. Dit evenement mag u niet missen. Carré heeft de kaartverkoop gestart. Net als vorig jaar zijn we ringseats verkrijgbaar.

start kaartverkoop ben bril memorial 2023

Een jubileum moet gevierd worden. De organisatie van de 15e Ben Bril Memorial heeft daarom kosten noch moeite gespaard om de beste boksers van Nederland voor een avondprogramma te contracteren. Die opzet is geslaagd. De top van de top is aanwezig. Nog nooit betraden zoveel kampioenen de boksring van het koninklijke theater Carré. Een reden temeer om maandag 16 oktober in uw agenda op te nemen. Komt het zien, komt het zien…. 
Video afspelen

meer over de
ben bril memorial

Boek nu nog uw tickets voor ons aankomende boksgala in het Koninklijk Theater Carré op 16 oktober 2023 of bekijk ons avondvullende programma .