Ben Bril Memorial

TWEE TITELGEVECHTEN BIJ BEN BRIL MEMORIAL

Groot nieuws. De zestiende Ben Bril Memorial in het koninklijk theater Carré gaat op recordjacht. De organisatie van het grootste profboksgala van Nederland heeft twee gevechten om het Benelux kampioenschap vastgelegd. Nog nooit vertoond! De vooral in het buitenland bekende Stephan Danyo met een prachtige staat van dienst (22-6-3) wil dolgraag voor eigen publiek met een titel uit de ring stappen. Een moeilijke klus want hij zal zijn handen vol hebben aan de Belg Amaury Massenaux – een gevreesde tegenstander met 12-2-1 . Zelden vertoond, zo’n indrukwekkende partij.

Xavier Kohlen, die zijn Beneluxtitel vorig jaar met succes verdedigde, maakt zich sterk voor een revanche. Hij kreeg onlangs in Alphen aan de Rijn de schrik van zijn leven en ging knock-out. De verliespartij moet worden rechtgezet. Die kans krijgt hij en bovendien niet tegen de eerste de beste. De Belg Anthony Loffet is beslist geen ,makkie’ met een aanzienlijk record van 12-3-0. Zijn ambitieuze tegenstander heeft aangekondigd meer dan ooit gebrand te zijn nu hij de kans krijgt een kampioenschap te veroveren. Ook dit gevecht lijkt een ,,crash” is om naar uit te kijken. Maandag 21 oktober moet het allemaal gebeuren en de onvermoeibare organisatie laat weten dat het hierbij niet blijft. Ook Willy Kyakonye – de nieuwe sensatie in de vaderlandse gelederen – komt in actie samen met nog vele anderen. De onderhandelingen zijn in volle gang. Kortom, een avond om nu al vast te leggen.

meer over de
ben bril memorial

Boek nu nog uw tickets voor ons aankomende boksgala in het Koninklijk Theater Carré op 21 oktober 2024 of bekijk ons avondvullende programma .