Ben Bril Memorial

Ben BriL Verwacht vuurwerk van Sara Koops

Een dame die de organisatie van de vijftiende Ben Bril Memorial op maandag 16 oktober in het koninklijk theater Carré graag terugziet en zelf de partij van vorig jaar als het hoogtepunt noemt is Sara Koops. Tegen de Noord-Hollandse Jorina Baars toonde ze een grote uitdaging niet uit de weg te gaan aan en de hele wedstrijd de druk erop te houden met als resultaat een bejubeld onbeslist, Hoewel het de eerste keer was dat zij niet met winst uit de ring stapte. Haar record staat op 4-0-1. Jorina Baars is dan ook wereldkampioene kickboksen.

Sara Koops, die dit keer in Carré tegen de extra gemotiveerde Tessa van Stenus bokst, is bekend onder haar bijnaam “Supersaar” en kijkt zelf op naar de trainers Michele Aboro, Amanda Serrano, Andre Ward en Dmitry Bivol. Haar motto “be fearless in the pursuit of what sets your soul on fire”.

,,Supersaar’’ groeide op in een gereformeerd gezin in Alkmaar, werkte later in Amsterdam voor de gemeente en nu voor het ministerie van Binnenlandse zaken. Van deze achtergrond is niks te merken in de ring. Zal ze met haar spectaculaire acties het publiek weer op de stoelen krijgen? Ze wil het professioneel dames boksen in Nederland naar een hoger niveau tillen en daagt haar Brabantse tegenstander uit met “let’s show them why”.

Als organisatie van Ben Bril Memorial kijken wij erg uit naar deze bokspartij op maandag avond 16 oktober. Vorig jaar was de bokspartij van Sara en Jorina een favoriet op deze sensationele avond. Wordt dat weer zo? 

Carré verwacht vuurwerk van Sara Koops

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *